montering & Service

Vi installerar och reparerar.

Våra produkter

SOLSKYDDSPRODUKTEr

Service, reparation eller nyinstallation av solskydd. Vi har har tillsammans ca 30 års erfarenhet av arbete med montering, service och besiktningar av fastigheter med automatisk och manuellt styrda solskydd.

Ta kontakt med oss om du behöver hjälp med markis i Västerås!

Vi erbjuder våra tjänster i Stockholmsområdet, och Mälardalen med omnejd i Västerås, Enköping, Uppsala, Nyköping, Norrtälje.

 

 

Markis i Västerås

Satsa på en snygg markis i sommar! Förutom att huset får ett ansiktslyft, minskar solens strålning med 90-95% , ger en behaglig skugga och sänker temperaturen inomhus!

Att på egen hand montera en markis kan vara en utmaning, ta istället hjälp av oss på Ja Specialmontage - en professionell aktör som har allt inom solskydd! Ja Specialmontage ser till att alltid leverera ett perfekt utfört uppdrag!

Vi erbjuder förutom montage även service och reparation av din befintliga markis i Västerås

Service

reparationer

installation

Kontakta oss

läs mer

info@ja-ab.se 

0707905246

0702795786

Radarvägen 7  

18361 TÄBY

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att JA Specialmontage aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från JA Specialmontage.