montering & Service av solskydd

Vi installerar & reparerar solskydd till företag & privata bostäder

Våra produkter

SOLSKYDDSPRODUKTEr

Service, reparation eller nyinstallation av solskydd – JA Specialmontage erbjuder allt du behöver för ett professionellt resultat inom solskydd, både för privatpersoner och företag. Vi har tillsammans ca 30 års erfarenhet av arbete med montering, service och besiktningar av fastigheter med automatiska och manuellt styrda solskydd såsom markiser. 

Ta kontakt med oss om du behöver hjälp med markis i Västerås!

Vi erbjuder våra tjänster i Stockholmsområdet, och Mälardalen med omnejd i Västerås, Enköping, Uppsala, Nyköping, Norrtälje.

 

 

Markis till din bostad

Vi levererar markiser i Stockholm, Västerås, Enköping, Uppsala, Nyköping, Norrtälje

 

Satsa på en snygg markis i sommar! Förutom att huset får ett estetiskt lyft, minskar solens strålning med 90-95% vilket ger en behaglig skugga och sänker temperaturen inomhus!

Att på egen hand montera en markis kan vara en utmaning, ta istället hjälp av oss på JA Specialmontage - en professionell aktör som har allt inom solskydd! JA Specialmontage ser till att alltid leverera ett perfekt utfört uppdrag som du kan lita på.

Vi erbjuder förutom montage även service och reparation av din befintliga markis i Västerås

Service

reparationer

installation

Kontakta oss

läs mer

produkter för att hålla solen ute

Här hittar du ett brett utbud av solskyddsprodukter. Vi har allt från vanliga rullgardiner, lamellgardiner till effektgardiner och markiser. Vi erbjuder markiser i olika storlekar för både fönster och terrasser som ger ett effektivt solskydd och samtidigt smyckar fasaden. Här hittar du även moderna Zip screens för att få ett perfekt solskydd utan att det tar mycket plats. Läs mer om våra högkvalitativa produkter här!