Om JA SPECIALMONTAGE AB

Vi levererar, installerar och servar solskydd i Stockholm

JA Specialmontage - Vår erfarenhet inom solskydd är ditt skydd

Vi arbetar i Storstockholm samt Västerås, Enköping, Uppsala, Nyköping, Norrtälje.

 

Ja Specialmontage AB - ett företag med över 30 års erfarenhet av montering, service och besiktning av solskydd. Vi erbjuder vår expertis till båda privatpersoner, företag och andra typer av fastigheter. 

Utöver service, reparationer och nyinstallation av solavskärming /klimatskydd kan vi även tillhandahålla fasadklättring ( C-2 Rope access ). Det kan ibland krävas om det ska monteras ett solskydd i Stockholm på en innergård eller på ställen där man inte når fasaden med skylift.

 

Söker du som privatkund hjälp med markis & andra solskydd i Stockholm, Västerås, Enköping, Uppsala, Nyköping, Norrtälje så kontakta du oss på Ja Specialmontage AB

Kontakta oss

Kontakta oss om du behöver hjälp med montering, service eller besiktning av solskydd.

 

Email: info@ja-ab.se 

Andreas: 0707905246

Jerry: 0702795786

info@ja-ab.se 

Radarvägen 7  

18361 TÄBY

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att JA Specialmontage aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från JA Specialmontage.